» » Danny - Ik Weet Een Land / Ik Zal Jullie Nooit Meer Vergeten
dawnklehrbooks
full-dateMP3 1431 mb. | FLAC 1633 mb. | WMA: 1984 mb.
Pop music

Danny - Ik Weet Een Land / Ik Zal Jullie Nooit Meer Vergeten album mp3

Danny  - Ik Weet Een Land / Ik Zal Jullie Nooit Meer Vergeten album mp3

Performer: Danny
Title: Ik Weet Een Land / Ik Zal Jullie Nooit Meer Vergeten
Rating: 4.5
Votes: 154
Other formats: APE DMF TTA VOC ASF AU XM

In U Weet Ik Wie Ik Ben - Single, 2018. Hillsong In Het Nederlands. In U Weet Ik Wie Ik Ben, 05:34.

Artists Frans Bauer Voor jou Ik zal jou nooit meer vergeten. Ik zal jou nooit meer vergeten Frans Bauer.

Nirvana Smells Like Teen Spirit. Maroon 5 - This Love. Genesis Land of Confusion. The Animals The House of the Rising Sun.

CommunitySee All. 39,567 people like this. 38,981 people follow this.

Theo reageerde dan ook enthousiast na afloop: Ik zal die avond nooit meer vergeten. En laat dat nou precies de titel zijn van deze nieuwe, via Rood-Hit-Blauw Produkties uitgebrachte plaat. De CD single Ik zal die avond nooit vergeten‘ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden en te streamen op de bekende platforms.

Hee meisje, weet je dan niet dat jij echt een lieve meid bent een van de liefsten die ik ken. Hee meisje, weet je dan niet dat jij echt de moeite waard bent en niet alleen voor mij. Hee meisje, weet je dan niet dat jij een echte vriendin bent voor mij, en ik voor jou. Hee meisje, weet je dan niet dat ik zo ontzettend ja echt veel van je hou? Hee meisje by Aislin-Sedai. HeimweeIk weet niet hoe het komt; het donker is ineens te zwaar vannacht ik kan het niet meer dragen, alsof het zomaar door mijn schouders zakt en ik heb hiervoor nooit geweten dat een halve maan zoveel kon wegen, maar wacht, ik snap het al: er is hier geen enkele ster die de hemel verlichten kan. Ik heb jou niet nodigOok als je daar bent ver van hier als hij je vasthoudt samen lacht je tussen tranen nog eens aan me denkt als je soms droomt over een toekomst of maar heel even van me houdt ook als we niet, zelfs als we nooit.

Refrein: Ik zal jou nooit, nooit, nooit meer vergeten Omdat ik veel, veel, veel van je hou En ik wil jou, jou, jou alleen beloven Dat ik met jou, met jou, met jou, met jou graag trouw En worden wij, wij, wij dan samen bruidspaar Dan zijn wij altijd, altijd, altijd bij elkaar. En ik wil jou, jou, jou alleen beloven Dat ik met jou, met jou, met jou, met jou graag trouw En worden wij, wij, wij dan samen bruidspaar Dan zijn wij altijd, altijd, altijd bij elkaar.

Tracklist

A Ik Weet Een Land 3:55
B Ik Zal Jullie Nooit Meer Vergeten (My Way) 4:35

Barcode and Other Identifiers

  • Rights Society: Stemra
2016-2019 © album.dawnklehrbooks.com
All rights reserved