» » Εκείνος + Εκείνος - Άλλη Μιά Φορά
dawnklehrbooks
full-dateMP3 1424 mb. | FLAC 1736 mb. | WMA: 1316 mb.
Pop music / Folk & Country

Εκείνος + Εκείνος - Άλλη Μιά Φορά album mp3

Εκείνος + Εκείνος - Άλλη Μιά Φορά album mp3

Performer: Εκείνος + Εκείνος
Title: Άλλη Μιά Φορά
Country: Greece
Released: 1993
Style: Ballad, Éntekhno, Laïkó
Rating: 4.6
Votes: 897
Other formats: MP4 AHX MP1 MOD MP3 ASF VOC

ια Γυναίκα Μόνο Ξέρει. Featuring – Καίτη Γκρέυ. λλη Μιά Φορά ‎(LP, Album). FM Records, Graffiti. GR 196. Εκείνος + Εκείνος. λλη Μιά Φορά ‎(Cass, Album).

ια φορα κι εναν καιρο ήταν ένας βασιλιάς, γέρος κι άρρωστος, και σκεφτόταν: " Φαίνεται πως ήρθε πια η ώρα να πεθάνω. αι πρόσταξε: " Νά 'ρθει αμέσως κοντά μου ο πιστός μου Ιωάννης. 0 πιστός Ιωάννης ήταν ο αγαπημένος του υπηρέτης. ι όταν ο πιστός Ιωάννης έδωσε στον γεροβασιλιά το λόγο του γι' άλλη μια φορά, εκείνος ησύχασε, ακούμπησε το κεφάλι του στα μαξιλάρια και πέθανε. ταν έγινε η κηδεία, ο πιστός Ιωάννης έπιασε τον νεαρό βασιλιά και του μίλησε για τον όρκο που είχε δώσει στον ετοιμοθάνατο πατέρα του. Τελειώνοντας πρόσθεσε: " Θα κρατήσω το λόγο μου και θα σε υπηρετήσω πιστά, όπως υπηρέτησα κι εκείνον, ακόμα κι αν χρειαστεί να δώσω τη ζωή μου.

γω για αλλη μια φορα κοκκαλωνω στην θεση μο. πραβο Ναταλια!! Πιστευω την πιασατε την ειρωνεια! Με πλησιαζει και ερχεται παλι απο πισω μου. Αυτη την φορα μου παραμεριζει τα μαλλια μου και σκυβει στο βαθουλωμα του λαιμου απο την πισω μερια. ον νιωθω να μυριζει το αρωμα μου και να χαμογελαει.

αι θα γίνω άλλη μια φορά. να κορμί να περιφέρετε στο χώρο. να μυαλό που να ανιχνεύει τη σιωπή. να γιατί, ένα παράπονο αιμοβόρο. εύγει εκείνος που αγάπησα πολύ. α που κι ο έρωτας αυτός λέει αντίο. Ena kormi na periferete sto horo. Ena mialo pu na anihnevei ti siopi.

ίλες και φίλοι σήμερα θα γνωρίσετε άλλη μια φορά την Χρύσα Ζανεσή-Αλεξάκη. Δυάς Εκδοτική την ευχαριστεί που και πάλι είναι κοντά μας! Το έργο της: 1. "Σερφάρω αγάπη μου σερφάρω", μια ρεαλιστική ιστορία για τους χρήστες του διαδικτύου και των social media. 2. " Έρωτας με χρώμα Φεγγαριού". όσα περίεργα παιχνίδια μπορούν να παίξουν οι άνθρωποι αλλά και η μοίρα; 3. "'Ερωτας Δυνάστης". ια αληθινή ιστορία της Στέλλας, της γυναίκας που της εκμυστηρεύτηκε την ζωή της και δεν υπάρχει πια. Η Στέλλα γνώρισε, έζησε μια αληθινή αγάπη για τον Τσαμπίκο.

ιαν Άλλη Φορά, 12. Όλα Δικά Σου, 13. Ήταν Λάθος, 14. Άκου Mια Φωνή. λλη Μια Φορά by Γιάννης Πάριος. View all albums . Σε Χρειάζομαι.

Tracklist

Όπου Καί Νάσαι
Μιά Γυναίκα Μόνο Ξέρει
Χρώματα
Δέν Είσαι Μόνος
Είναι Η Ζωή Μου
Άλλη Μιά Φορά
Ταξιδιάρικη Καρδιά
Πάθος
Αγάπη Κατακόκκινη
Λευκό Καί Γαλάζιο

Versions

Category Artist Title (Format) Label Category Country Year
GR 196 Εκείνος + Εκείνος Άλλη Μιά Φορά ‎(LP, Album) FM Records, Graffiti GR 196 Greece 1993
GR 196 Εκείνος + Εκείνος Άλλη Μιά Φορά ‎(Cass, Album) FM Records, Graffiti GR 196 Greece 1993
GR 196 Εκείνος + Εκείνος Άλλη Μια Φορά ‎(CD, Album) FM Records GR 196 Greece 1993
2016-2019 © album.dawnklehrbooks.com
All rights reserved