» » No Artist - En Tahdo Neuvoa, Mutta Kuuntele Teuvoa
dawnklehrbooks
full-dateMP3 1363 mb. | FLAC 1673 mb. | WMA: 1807 mb.
Screen & Stage

No Artist - En Tahdo Neuvoa, Mutta Kuuntele Teuvoa album mp3

No Artist - En Tahdo Neuvoa, Mutta Kuuntele Teuvoa album mp3

Performer: No Artist
Title: En Tahdo Neuvoa, Mutta Kuuntele Teuvoa
Released: 1998
Style: Theme
Rating: 4.6
Votes: 278
Other formats: XM AIFF AU MMF AHX FLAC MP1

lä ota sitä vakavasti, älä ota sitä vakavasti En tahdo neuvoa, mutta kuuntele Teuvoa. lä ota sitä vakavasti, älä vaivu synkkyyteen Illalla taas tavataan ja lauletaan uudelleen. lä ota sitä vakavasti, tää on vain elämää Ensi tuoppi halkeemiin ja eihän se siihen jää.

출됨 No Artist - En Tahdo Neuvoa, Mutta Kuuntele Teuvoa. over 5 years ago. 제출됨 Various - Hit Man 3. over 6 years ago. 제출됨 Vesa-Matti Loiri - Kauneimmat Lauluni.

WAH-HOO Featured By Owner Jul 1, 2008 Hobbyist General Artist . Czarine Featured By Owner Jul 1, 2008 Professional Digital Artist.

On this page you can listen to the album, get information about the album, see the list of songs and much more. Listen online and stay in a good mood. Org Album: Mutta Paatu (The Egg Song) (2017).

bersetzung nach: EN. Kotikaupungin katu oli hiekkainen tie Siinä Anglia katolleen kääntyi Vielä vinossa liikennemerkkikin lie Joka ohjausvirheestä vääntyi Etupenkiltä lasin läpi lennettyäni Olin pyörinyt piennarta pitkin Ojan pohjalla hampaita sylkiessäni Minä oksensin verta ja itkin. Tässä naamassa arpikin kaunistus olisi Ja hampaat voi uusiksi laittaa Mut ajokortin ja Anglian kilvet vei poliisi Se harrastustoimintaa haittaa. Rallikuskiksi pääsystä toiveita elätän Turha on äitien sankaripoikia neuvoa Eihän rallia voiteta jos siellä pelätään Maalissa juhlitaan voittajapoikaamme Teuvoa. Teuvo, take us on a ride Teuvo, they sold your Anglia. Album: Marraskuun Singlet.

Album: Marraskuun Singlet. Translations: English. Turha on äitien sankaripoikia neuvoa. Eihän rallia voiteta jos siellä pelätään. Maalissa juhlitaan voittajapoikaamme Teuvoa. Viikonlopuksi autoa etsiessäni. Otin lainaksi naapurin Sierran.

Traducción al: EN. Raahustanut olen monia päiviä kädessä puristanut märkää sydäntä valehdellut, lyönyt, pettänyt ja kironnut ja siksi ihan puhdas olo. kuristanut olen monia käärmeitä lyönyt pataan aina uusia myrkkyjä susilauman kanssa lihaan iskenyt ja siksi ihan puhdas olo. Olen polvillani elämän edessä pellon, kaupungin ja metsän välissä olen lopussa kuin kirja hylätty ja siksi sinut haluan. Kohta nousee uusi Kuu ja silloin maailma paljastuu jonka valoon valkeaan me yhdessä ulvotaan Kohta löytyy määränpää ja rankoina me levätään alla lihan liekkien on surullista niin

Tracklist

1 Älä Ota Sitä Vakavasti (Country) 1:23
2 Älä Ota Sitä Vakavasti (Dance Mix) 1:43
3 Älä Ota Sitä Vakavasti (Soundtrack) 0:30

Notes

Kevään kampanjahitti! Olvin laulava Neuvo-Teuvo-tuoppi MTV3:ssa ja Nelosella 23.4.-12.6. yhteensä 44 kertaa. Omalle tietokoneelle imuroitava Neuvo-Teuvo Internetistä www.olvi.fi. Ilmoittelussa mukana Ilta-Sanomat, Iltalehti, Nyt-lehti, Uutislehti 100 ja City-lehti.

Älä ota sitä vakavasti, älä ota sitä vakavasti
En tahdo neuvoa, mutta kuuntele Teuvoa

Älä ota sitä vakavasti, älä vaivu synkkyyteen
Illalla taas tavataan ja lauletaan uudelleen

Älä ota sitä vakavasti, tää on vain elämää
Ensi tuoppi halkeemiin ja eihän se siihen jää
2016-2019 © album.dawnklehrbooks.com
All rights reserved