» » Tropico Band - Za Dlaku
dawnklehrbooks
full-dateMP3 1955 mb. | FLAC 1845 mb. | WMA: 1406 mb.
Pop music / Folk & Country

Tropico Band - Za Dlaku album mp3

Tropico Band - Za Dlaku album mp3

Performer: Tropico Band
Title: Za Dlaku
Released: 2015
Style: Europop, Folk
Rating: 4.7
Votes: 305
Other formats: MP3 AC3 MIDI AAC VOX APE RA

Companies, etc. Produced At – Studio Miraco Music. Saxophone – Nikola Demonja. Violin – Siniša Zlatić. Other (ISBN): 978-86-527-012.

Ti i ja, ti i ja za malo da se uzmemo do veka volimo malo se svađamo čašama praznim gađamo pa opet mirimo. I ne znam šta mi bi da tu na livadi u zadnji čas krivinu uhvatim lisice veži mi, zapali veo a onda mala stavi me u top. REF. Za dlaku, za dlaku za dlaku izbeg'o sam svadbu braća jure da me bese da dođem da se vratim morat će čuda da se dese da me marica poveze - Za dlaku za dlaku za dlaku izbeg'o sam svadbu svatovi bi da me bese životom ću da platim al' tebi neću da se vratim hajde mala stavi me u top - Moja mala. puni kalašnjikov Moja mala puni kalašnjikov.

Lyrics for Za Dlaku by Tropico Band. Ti i ja, ti i ja zamalo da se uzmemo, do veka volimo  . Za dlaku, za dlaku, za dlaku izbeg'o sam svadbu, svatovi bi da me bese. Zivotom cu da platim, al' tebi necu da se vratim, hajde, mala, stavi me u top. Moja mala, puni kalasnjikov, moja mala, puni kalasnjikov. Ti i ja, ti i ja na ludi kamen, zamalo, da skupa stanemo. Decu da pazimo, vicemo, pa se mazimo i srecno zivimo. I ne znam sta mi bi da tu na livadi u zadnji cas krivinu uhvatim, lisice vezi mi, zapali veo, a onda mala stavi me u top. (hopa) Za dlaku, za dlaku

Artist: Tropico Band. Translations: English, Russian. Ti i ja, ti i ja. za malo da se uzmemo. Translations of "Za dlaku". Serbian → English - azmo95. Serbian → Russian - barsiscev. 5. Tropico Band: Top 3. 1. Ako ti je do mene (Ако ти је до мене).

Бесплатная загрузка Tropico Band – Haluciniram Mp3. Чтобы начать загрузку вам нужно нажать на кнопка. Мы рекомендуем первую песню под названием Tropico Band – Haluciniram. mp3 с качеством 320 кбит/с. Бесплатная загрузка Tropico Band – Haluciniram Mp3. У нас есть 35 mp3 файлы готов слушать и скачивать. Мы рекомендуем первую песню под названием. Еще песни Tropico Band. Filename: Tropico Band - Haluciniram.

Tropico band 2015 - Za dlaku.

Tracklist

1 Za Dlaku 3:46

Companies, etc.

  • Recorded At – Studio Miraco Music
  • Edited At – Studio Miraco Music
  • Mixed At – Studio Miraco Music
  • Mastered At – Studio Miraco Music

Credits

  • Arranged By, Recorded By, Edited By, Mixed By, Mastered By – Marko Tropico, Mirko Gavrić
  • Lyrics By – Divna Milovanović
  • Music By – Bojan Vasić


2016-2019 © album.dawnklehrbooks.com
All rights reserved