» » Rudi Anthony - Geluk In Het Spel
dawnklehrbooks
full-dateMP3 1570 mb. | FLAC 1741 mb. | WMA: 1218 mb.
Folk & Country

Rudi Anthony - Geluk In Het Spel album mp3

Rudi Anthony - Geluk In Het Spel album mp3

Performer: Rudi Anthony
Title: Geluk In Het Spel
Released: 1970
Rating: 4.6
Votes: 191
Other formats: VOC MP2 DXD ADX WMA XM DMF

Geluk In Het Spel is a cover version of: Ricky Shayne - Glück Im Spiel.

This song is by Gorki and appears on the album Voor Rijpere Jeugd (2008). Ik zat te kaarten met mijn maatWe dronken Fanta uit de flesEn we rookten sigarenNet als in een gangsterfilm. Frank Sinatra zong dat liedOver jonge vrijersEn hij wenste hen gelukIn hun bestaan. Ik had vier azen en een boerEn daarna een grote straatEn veel te veel geluk in het spel. Ik was een vriend van godEn ik zocht naar die ene nootIk vergat al die andereEn mijn lied was veel te kort.

Axel Rudi Pell - Wild Obsession (1989).

Het Klein Geluk is het sympathieke broertje van Het Groot Verlof. Zondag zijn mini's baas. Festival voor de allerkleinsten in M. M van Museum Leuven.

Geluk in het spel is een roman vol actie en Engelse humor. Geluk in het spel is een roman vol actie en Engelse humor. Een vermakelijk en uitbundig boek! Suzy, een succesvolle makelaar, wordt aangehouden vanwege te hard rijden. Hoe komt ze onder de boete uit? De agent, Harry, is wel de knapste man die ze ooit heeft gezien. Voor Suzy is het dan ook lust op het eerste gezicht.

Dutch Wat een geluk dat ik een stukje van de wereld ben Dat ik de wijsjes van de sijsjes en de merels ken En dat ik mee mag doen met al wat leeft En mee mag ademen met al wat adem heeft. Ik heb alleen maar het vertrouwde schat, ik hou van jou Het hartendief, ik heb je lief en het oude blijf me trouw Ik vind het zelf ook wel erg primitief Maar waarom ben je dan ook zo lief? Wat een geluk dat ik een stukje van de wereld ben Dat ik de wijsjes van de sijsjes en de merels ken En dat ik mee mag doen met al wat leeft En mee mag ademen met al wat adem heeft. La lala l. a lala l. a lala lalala lalal. a lalalala lalalala.

Download and listen free to Rudi Carrell - Wat Een Geluk (1960). Download MP3 or another format to your phone or computer. Album: Sounds Spectacular: The European Song Contest, Volume 2 (2016). Artist: Rudi Carrell. Download for free and listen to Rudi Carrell - Wat Een Geluk (1960). We have song's lyrics, which you can find out below. Org R Rudi Carrell.

Mystica is the eleventh album by German melodic hard rock and power metal guitarist Axel Rudi Pell, released in 2006. The final artwork was done by Colombian illustrator Felipe Machado Franco, Axel explained the artwork: "The 5 knights are on their way home now since they released their crown back from the evil breed during their visit at the "Kings and Queens" castle. Their way will lead them back passing the "Shadow Zone" and sailing on through the "Oceans Of Time".

Tracklist Hide Credits

A Geluk In Het Spel
Written-By – Zimmermann*, Jay*, Rozenstraten*, Marcard*
2:58
B Geen Gevaar
Written-By – Munro*, Rozenstraten*, Arnie*
2:22

Notes

Geluk In Het Spel is a cover version of: Ricky Shayne - Glück Im Spiel


2016-2019 © album.dawnklehrbooks.com
All rights reserved