» » Various - Sunce Će Mi Biti Iza Leđa
dawnklehrbooks
full-dateMP3 1712 mb. | FLAC 1591 mb. | WMA: 1888 mb.
Rock

Various - Sunce Će Mi Biti Iza Leđa album mp3

Various - Sunce Će Mi Biti Iza Leđa album mp3

Performer: Various
Title: Sunce Će Mi Biti Iza Leđa
Released: 1989
Style: Garage Rock, Hardcore, Punk, Oi
Rating: 4.6
Votes: 804
Other formats: MP1 ASF MP4 AU AUD MMF AAC

OVO SU ŽIVI DžINOVI DANAŠNjICE!

Watch the video for Da Mi Je Biti Morski Pas from Metak's Sve Nase Godine 3 for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Sve Nase Godine 3. 2,289 listeners. Also featured on. +12 other releases.

Album · 2015 · 9 Songs. Biti Mi Daj ROBERT KURBAŠA. Listen on Apple Music. Sunce, Vjetar i Ti. 4:43. 5. Svjetlost Je Tvoja Sjena. 6. Biti Mi Daj. 2:29.

Sunce Će Mi Biti Iza Leđa. B2. Ovo Ti Nije Nikada Rekla. Oslobodioci - Jesam Li Pogrešio mp3. A7. Oslobodioci - Sunce Će Mi Biti Iza Leđa mp3. B1. Oslobodioci - Reskiraj mp3. Oslobodioci - Ovo Ti Nije Nikada Rekla mp3. B3. Oslobodioci - Ne Možeš To Odneti Sa Sobom mp3.

I svi ćemo isplivati, biti će u redu "float on" zapravo znači "plutati", ali kako se ova pjesma radi o tome da će sve dobro završiti i da poslije kiše dolazi sunce, odlučila sam to prevesti na srodniji način našem jeziku I svi ćemo isplivati, biti će u redu. Toše Proeski - Negdje u noći. pitam se zar mora biti ovako? A uvijek poslije kiše dolazi sunce, priželjkujem susret sa tobom, Nina Badrić - Osecaj. Ref. Kladim se u sve da poslije kiše dolazi Sunce kladim se u sve. Martin Srbinoski - Tako će i da ostane.

Smeta mi sunce kòje prodre kroz neuvjèrljive prozirne zavjese. Tàko bih volio biti dòma – u svòjoj sobi, na tròsjedu. Slušati umìrujuću glàzbu, čìtati novine, ìgrati se s kćèrkom, razgovàrati sa suprugom. 301 Dvadeseta lekcija Lesson Twenty  II 40. Rječnik rečnik. Nedugo iza dòručka dòšla mi je u pòsjet supruga. Dòvela je i našu kćèrku. Òbradovao sam se njihovoj blizìni, njihovim glasovima i osmijesima. Tek u bòlnici spòznao sam kolìko njih dvije znače, kolìko ih volim. Supruga mi je donijela štrùdlu od jabuka, kòju je jutros za mene nàpravila. Cijela soba je zamirìsala po cìmetu. Gòdila mi je njèzina pàžnja.

Tracklist

A1 Oslobodioci P.Đ. Je Moj Drug
A2 Oslobodioci Šest Puta Molim
A3 Oslobodioci Posle Svega
A4 Oslobodioci Mister Alkohol
A5 Vik Neizrečena Ljubezen Samoti
A6 Vik Lovorov Venec
A7 Vik Neka Golazen Ždi U Meni
A8 Motus* Vikend Ratnici
A9 Motus* Mora
A10 Motus* Grobari
A11 Motus* Živjela Sloboda Stvaranja
B1 KBO! Balada
B2 KBO! Ultranova
B3 KBO! Boban Počinje
B4 KBO! Budučnost
B5 Strelnikoff Saynee Ikkorumovidax
B6 Strelnikoff S.M.R.
B7 Strelnikoff Valhalla
B8 Strelnikoff The Very Sad Story Of..
B9 Vrisak Generacije Budučnost
B10 Vrisak Generacije Zatvorenik
B11 Vrisak Generacije Beer
B12 Vrisak Generacije Propast

Notes

Stojić Marin
Gruška 16
41000 Zagreb
Yugoslavia
2016-2019 © album.dawnklehrbooks.com
All rights reserved