» » Michaelo - Κι Αν Περάσουν Χρόνια / Σαν Μικρό Παιδί
dawnklehrbooks
full-dateMP3 1875 mb. | FLAC 1229 mb. | WMA: 1186 mb.
Pop music

Michaelo - Κι Αν Περάσουν Χρόνια / Σαν Μικρό Παιδί album mp3

Michaelo - Κι Αν Περάσουν Χρόνια / Σαν Μικρό Παιδί album mp3

Performer: Michaelo
Title: Κι Αν Περάσουν Χρόνια / Σαν Μικρό Παιδί
Released: 1970
Rating: 4.9
Votes: 281
Other formats: AHX XM AA MMF MP2 RA VOX

ια όλους όσους θυμούνται. ρόνια Πολλά σε όλους ! It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser. ρόνια πολλά σε όλους σας συμμαθητές μου! Προχθές μίλησα με το φίλο μας που γιόρταζε (αυτόν στον Παλαμά ;) ) και καταλήξαμε να κουβεντιάζουμε για τη βραδιά της συνάντησης μας πάλι!Ο Δημήτρης λοιπόν προτείνει να ορίσουμε μια μέρα του χρόνου και μια ώρα που θα ισχύει σαν ραντεβού από δω και στο εξής και θα συναντιόμαστε όποιοι και όσοι μπορούμε κάθε χρόνο. μεις είπαμε το τελευταίο Σάββατο του Ιουλίου 9 η. ώρα στο Ωκεανίς.

ι ας μην είναι πλασμένος για μα. .υτό που μας σώζει είναι που έχουμε ένα μικρό παιδί μέσα μας που γελάει όταν κλαίμε,που μας δίνει το χέρι όταν πέφτουμε να σηκωθούμε .

ρόνια κι αν περάσουν από το τέλος της σειράς, η. μαγεία εκεί μέσα, θα παραμένει ζωντανή. ιατί το. HarryWorld αυτό είναι, μαγεία. δικιά μου, προσωπική, αστείρευτη πηγή μαγείας. ο Harryworld είναι σαν ένα τραγούδι. νεξάρτητα το πως χωριζόμαστε σε. διαφορετικές νότες όλοι μας,είμαστε όλοι. έρος αυτού του υπέροχου τραγουδιού. έσα σε αυτήν την αρμονία κανείς δεν είναι. ικρότερος ή μεγαλύτερος,σπουδαιότερος ή λιγότερο σημαντικός. ς κρατήσουν οι χοροί και τα τραγούδια.

Αύγουστος πουλά κρασί κι ο Μάης πουλά σιτάρι. ν βρέξει ο Οκτώβρης και χορτάσει η γη, πούλησε το σιτάρι σου και αγόρασε βόδια. τον Τρυγητή σιτάρι σπείρε και στο πανηγύρι σύρε. κτώβρης και δεν έσπειρες, σιτάρι λίγο θά'χεις. ον τύλιξε στα δίχτυά της Και το μικρό το δόλωμα, μεγάλο ψάρι πιάνει. ον χτύπησε σαν χταπόδι. ο ψάρι βλέπει το δόλωμα και όχι το αγκίστρι. αναγιά και Αϊ-Γιάννη, βάλε ψάρια στο τηγάνι. ι είναι; (Το μέλι) Δεν πεθαίνει κι αν περάσουν χρόνια εκατό και χίλια. ας χορταίνει, μας φωτίζει, μας ανάβει την καντήλα. ι είναι; (Το λάδι) Είναι μέσα σε χωνάκι και πολύ έχει γαλατάκι γεύση κρέμα ή κακάο με τη ζέστη θα το φάω. Τι είναι; (Το παγωτό) Τυλιγμένη στο χαρτάκι και με ωραίο χρωματάκι περιμένω ένα παιδάκι να γλυκάνει το δοντάκι.

ν στα μαλλιά δεν έχει χιόνια. ι κι αν φαίνεται παιδί. αι τα όπλα δεν τα ξέρει, θέληση έχει δυνατή. εν λέει μόνο ό,τι συμφέρει. πό μικρό κι από τρελό. αθαίνεις την αλήθεια, όλοι οι άλλοι ψεύδονται. αι ζουν στα παραμύθια. Ki an mikrós ti simasía. i psihí den éhi khrónia. stin kardiá ín i axía.

ίχαν ένα μονάκριβο παιδάκι, ένα κοριτσάκι τριών χρόνων. αι την ώρα που έκοβε ξύλα, νά σου βλέπει ξαφνικά μπροστά του μια πανέμορφη γυναίκα, που φορούσε στο κεφάλι της μια κορόνα από αστραφτερά αστέρια. αι η γυναίκα μίλησε και του είπε: " Ε ί μ α ι η Παναγία, η Μητέρα του Χριστού. ίσαι φτωχός άνθρωπος και δεν έχεις να ταΐσεις το παιδί σου. Φέρε το σε μένα κι ε γ ώ θα το πάρω μαζί μου και θα τό ' χω σαν δικό μου και θα το φροντίζω καλά. ξυλοκόπος υπάκουσε, έφερε το παιδί του και τό 'δωσε στην Παναγία

Chords for ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, 1948, ΣΟΥΛΑ ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ. Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams. Includes transpose, capo hints, changing speed and much more. Loading the chords for 'ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, 1948, ΣΟΥΛΑ ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ'.

Tracklist

A Κι Αν Περάσουν Χρόνια
B Σαν Μικρό Παιδί


2016-2019 © album.dawnklehrbooks.com
All rights reserved